hejhejhejhej

Så äntligen hemma. Varit på stan två gånger som sagt... Först var jag Nellie & David inne och shoppade men jag hittade ingenting till mig själv tråkigt... men köpte en tröja till Besnik i present, skit fin ! åt också bakad potatis med räkröra på Bloms cafe (?). Sen var jag Besnik & hans mamma inne . Då hittade jag faktiskt ett par fina sommar skor som jag ska ha när jag åker till Turkiet i början av Juni :) Sedan åt vi på spice'n rice, gudomligt! Var inne längre än förväntat, stannade hos hans kusiner efter & fikade lite...

Mina nya skor, köpta på skopunkten!

Bakad potatis med räkoooor :)

Davids smutsiga Converse vs nya converse haha!

snabbiiiis

Kom precis hem från stan har köpt present till min älskling  som fyller år idag & gjort ett nytt pass :) Är hos Han nu och hans mamma ville jag skulle hänga med in till stan igen haha , så nu måste jag dra. kommer ett bättre inlägg senare :) puss

Hallloooo

Home sweet home! Nu är jag hemma från Besnik , han och Nellie var på jobbintervju imorse medans jag & David sov vidare sen hälsade vi på gammla skolan en snabbis. och nu är jag hemma , ska ta kort på min brors cykel & sälja den så jag får lite pengar :) Fick även 500 kr av mormor & morfar idag (y)
Efter det ska jag Nellie & David till Besnik och sova där inatt igen , han kommer vara helt död till sin skola imon haha!
Här kommer två bilder från igår kväll när vi "flög flygplan"

Puss!

Haha! var helt enkelt tvungen att ta bort ansiktet, gjorde nog världens fulaste min!

Besvikeeeeeen

Va även på mc donalds intervju idag, Besnik Nellie Andrea & Felipe blev intervjuade av en trevlig & glad kille som jobbar på mc. stod i kö till att också bli intervjuad hos honom eftersom han verkade så trevlig :) Men då kommer en tant & en tjej och frrågar om alla har blivit intervjuade och sjävklart säger jag "nej" eftersom jag inte har blivit det. Jag kommer in tar hand och får fylla i ett papper med adress,nummer m.m. Dom var inte särskillt positiva eller glada. så frågar dom vad jag ska göra undersommarlovet & jag säger som det är att jag ska till Turkiet , halmstad & öland troligtvis lite mer saker. Sen frågar dom hur mina kompisar skulle beskriva mig som person säger att jag tror dom skulle beskriva mig som glad , frammåt & positiv (fast så är det verkligen inte alltid) sen har dom inga mer frågor , och då blev jag verkligen förvånad eftersom mina kompisar som blev intervjuade hos den "glada killen" fick massvis av frågor m.m. men jag gick ut och nej jag hade inte gått vidare men det hade alla mina kompisar som blev intervjuade av killen , självklart var anledningen att han ställde bra frågor och frågade med dom ca 10 min var. klart jag inte går vidare när jag får svara på två frågor sen gå ut?
Visst alla kan inte gå vidare men är besviken ändå , tyckte det var väldigt orättvist , skulle haft större chans om jag fick bli intervjuad av killen...
Får helt enkelt söka vidare (inte lätt) eller leva på 0 kr hela sommaren .


I'am off

Varit på stan idag med lite folk hittade inget att köpa:( får väl åka in någon annan dag & försöka om på nytt.Åt god kina mat också :)
har även lyckats åka på urinvägsinfektion, jag lyckas med det mesta jag! Här kommer lite bilder från idag



För ful för att synas!
Förmodligen inga mer inlägg idag inte så pepp på det , ha det bra allihop :)

trevlig kväll igår :)

Jag & Besnik vaknade vid ett ungefär , hade en skit trevlig kväll igår mycket skratt framför allt haha :) , grillade & rökte vattenpipa , vi satt ute från klockan 17.00-00.00 känndes verkligen somrigt , men framåt kvällen blev det rätt kallt. måste göras om:)! idag är inget planerat vilket är rätt tråkigt, har lust att hitta på något men frågan är vad...
här kommer iaf bilder från igår , blev dåliga bilder i mörkret med min mobilkamera



Grilla :)

Nu ska jag & Besnik gå ner till Nellie för att sen dra vidare till Per & grilla med lite folk :)
Ha en bra kväll allihop ♥

Sooool!

Gud vad skönt att det är lov nu ! :) Äntligen hemma från skolan har också hunnit ta en snabb dusch.
flyttade mitt samtal för att hinna äta pyttipanna idag eftersom jag var skit hungrig och när jag kommer till matsalen är det nån äcklig jävla kyckling sak. Så måste springa ner och äta lite :)
Här kommer dagens klädsel!



skjorta: Monki
Linne: Gina
sjal: HM
converse
skinnjacka: Veromoda
Tights med dragkedja vid vristen: HM

Godmorning :)

Så idag ringde klockan & jag & Nellie är uppstigna i tid . ska snart möta mamma som kör oss till skolan , måste slänga i mig något innan . Här kommer en bild jag tog igår kväll på den fina vårsolen som även är framme nu också :) Man blir på mycket bättre humör av solen!

Trött

Såja , nu har jag tränat , ätit & just nu är jag med Nellie & Besnik . Besnik ska hem nu han skulle bara komma förbi en sväng för att hämta sin cykel :) Sen ska jag och Nellie sova...
Så jag säger godnatt redan nu ♥

smarta uppfinningar ?







välkomnar våren :)

Gud vilket härligt väder ! Hade nästan hellre tagit en promenad istället för att träna inomhus men har man köpt träningskort så får man allt använda det :)
Jag & Nellie har precis kommit hem från skolan, kanske ska åka till besnik & röka lite vatten pipa innan min träning börjar... Idag blir det bara en ynka bild Nellie tog på mig imorse :)

badbadbad

Godmorgon♥
Av någon konstig anledning så ringde inte klockan idag , eller så måste jag ha stängt av den i sömnen . så jag och Nellie fick sovmorgon. inte helt fel :) Ska traska ner till mamma snart så hon skjusar oss. Uppdaterar när jag är hemma från skolan... :)
puss

gammal goding!


Lite bilder...

Så nu är jag & Nellie hemma hos min , hon ska ju som sagt (?) sova här mysigt pysigt :) Som vanligt sitter vi vid en varsin dator och nördar oss haha!
Här kommer lite bilder fån dagen :)

Nellie tycker iallafall att jag är vackrast i världen & det är det som betyder något! Inte vad vissa andra tycker HA-HA-HA!

Snygg/Nellie


Vi har rökt lite vatten pipa :)

& ätit kina mat ! Fyfasiken vad gott!

Kvällen avslutas med en påse godis från hemmakväll , bättre kan det inte bli! Köpte faktiskt inte alls mycket godis , dukltigt av mig (y)

Dåligt av mig

Fy vilken kass uppdatering!!! Är hos Nellie nu , hon duschar sen ska vi upp till mig och sova där :) Då kommer det flera inlägg ska jag lova :)
snartsnartsnart! :)


bråttom!

Godmorgon♥
Nu står mamma & vänta på mej måste rusa iväg snabbt som bara den !
Tog några morgon bilder haha! hade inte tid för det egentligen men men



time for bed!

Fick nyss reda på att Nellie inte ska åka buss imon , så jag skiter i min datorkunskap & åker med mamma istället lite senare... Skönt men inte bra! Men ska ändå krypa ner nu , måste vara pigg tills dom andra lektionerna :)
Godnatt ♥

pirr i magen!

Om någon lägger märkte till att jag har härmat Foki så ja det har jag ! Men var bara tvungen.

Tänk er vilket rejält pirr i magen man måste få! Hade nog inte vågat hihi 8)

En dag med min booo!

Nu är jag hemma , jag & Nellie var och rökte lite vattenpipa hos Besnik :) På hans kalla altan brrr...
Nu slog jag mej just ned framför datorn efter att ha skurit en halv dadada

melooooon:D
Ska lägga mig tidigt idag , helt död efter dom här två dagarna i köket, & imorgon har vi frilufs dag på vår lediga tid och den är obligatorisk , helt sjukt! Tror jag ska skita i den , den börjar precis när vi egentligen skulle slutat alltså halv ett. Lik som förra onsdagen var vi tvungna att ha föreläsning på vår lediga tid så jävla orättvist!
Här kommer lite bilder på mig & min booo!

snabb inlägg

Så nu har jag tagit en snabb dusch luktade mat i hela håret!
Ska strax iväg till Nellie lite :)
Här kommer två dåliga outfit bilder som jag tog imorse i all hastighet

Tunika: Gina
Leggings: HM

& en bild jag tog för 2 minuter sen :)

Sovdags

Nu är det tid för sängen känns det som. Tack och lov att en dag på ringsberg är avklarad , nu är det bara en tråkig & lång dag kvar denna veckan. Nog bäst att vara pigg tills imon , hade ett snack med min lärare idag & det lät inte helt bra... men det ska jag försöka fixa upp :)
Så nu säger jag godnatt ♥

Svettig,trött&allmäntful :D



så snygg är jag efter ett träningspass haha!
Träningen gick galant sen mötte jag upp Besnik&Nellie en sväng :)
har inte uppdaterat så bra idag om man jämnför med vad jag gjorde igår
men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, några ideer?

Tränings dax

Då var tiden inne för lite träning.
Träningskläderna är på & nu inväntar jag mammasen :) Uppdaterar när jag kommer hem vilken blir vid tio tiden eftersom jag ska träffa besnik & nellie efter träningen :)

Hon är bara för söt!


hallåååå

Såja , då var man hemma efter en dag på ringsberg där vi lagar mat . Börjar bli tråkigt att laga mat & sånt! Nu är jag helt slut , men ändå dra mej till ett träningspass snart, det behövs!
En bild som togs för 3 veckor sen (?)

Och två bilder jag & Nellie tog i hissen upp till pappas jobb haha!

Tovy Tipsar

Måste bara slänga in ett litet tips om monkis linnen , fin form & fina färger. perfekt till våren!
Priset ligger på 150kr.

Äntligen

Såja äntligen sitter headern där den ska & blev riktigt nöjd, ett stort tack till Dawedoo ♥

Tovy Tipsar

Produkten är det berömda "mirakelpudret" och är alltså ett vitt puder,
mycket dryg och ruskigt bra produkt. Luras inte av den lilla burken alltså, hihi.
Inte ett budget tips direkt , men den lilla burken är värd varenda krona
och räcker ett tag eftersom man inte behöver ta så mycket :)

Wohooo!

Wihoo! Vilket jävla besöksrekord! Hoppas alla läsare stannar!
Detta firar jag med Ben & Jerrys♥

Outfit

Detta fick bli Fredagens outfit , lite sen men men :)



Skor: converse
skinnjacka: vero moda
lackleggings: Gina
Tröja: Gina
Sjal: HM
Väska: Gran canaria ;)

Yeah!

Yes! Äntligen är min header på G , Förhoppningsvis kommer den redan ikväll (y) Hoppas!
Hold on!

mums


Hos Nellan

Har precis varit hemma och ätit och packat upp mina saker eftersom jag ska vara hos pappa i en vecka nu :)
Nu är jag hos Nellan , vi ska bara ta det lugnt & fjanta oss som vanligt hihi 8) oj Nellan ropar att hon har hittat cheesecake ;O
Här kommer en bild som togs för typ en vecka sen när vi var på väg hem från Besnik...


följ mig!

följ mig på bloglovin så vet du när jag uppdaterar!

klicka här

och tryck följ blogg!

Godmorning

Såja då var man vaken . Igår var vi ju som sagt och åt hemma hos pappa så jag slänger in en bild på min lillebror med tre tomater i munnen hihi.

Och en bild på mig och besnik som vi tog innan vi gick upp till pappa :)


Nu ska jag vänta tills Besnik har duschat klart så vi kan få i oss lite frukost :)
Puss

Home sweet home

Är hemma hos min med Nellie & Besnik , spelar lite kort & äter :D ska sova när Nellie har gått hem är skit trött ovanligtvis... Innan var jag & Besnik och åt Hos pappa gud vad god mat! bakad potatis med räkröra , sallad, grillat kött & massa tillbehör , mums! Så nästa uppdatering blir inte förens imon (senare idag). Puss!

Go for it!

Nu kör jag och Nellie! Från bollar till mellan stora pinnar ;)

Tovy Tipsar ;)

Här kommer lite tips på härliga blusar & toppar som passar bra nu när våren kommer :)



Topp 149 kr  Ginatricot

Blus 149 kr Ginatricot

Vakeeeeeeen

Så nu är jag vaken & Matilda har precis åkt hem . Ska hoppa in i duschen snart och sen städa till det lite så det inte ser ut som ett bombnedslag :) Sen kommer Besnik så ska vi laga lite tacos eller går vi upp till pappa och äter bakad potatis , får se lite hur det blir :)
Pusssssis

Nu kryper jag ner...

Nu kryper jag ner i min säng , där matilda ligger och andas som en gris höhö!

Hos min loverboy

Sitter hos Besnik med Nellie & Matilda , skulle egentligen iväg på chill fest men det blev inget med det ;( Så nu ska vi snart dra oss hemåt, Matilda sover hos mig inatt & imon sover Besnik hos mig:)
Hittade bara en gammal bild på oss , fast inte så gammal föresten :*

Home

Nu är jag hemkommen från skolan , en sväng hos mormor & morfar, handlat & lämnat lillebror hos en kompis. Väntar på att Tildis ska komma :D
Här kommer några bilder som förklarar hur kul jag & Nellie hade på Svenskan

Vi bjuder på detta!
Även en bild från vår girlpower på idrotten ;)

Godmorgon :D

Uppstigen & färdig fixad, nu ska jag pallra mig ner till bussen vilket som är det jobbigaste momentet på hela morgonen :P. Puss

Puss&Kram


Love♥

Hemkommen

Blev ingen träning , istället blev det en lååååång promenad skit skönt nu när det inte är jätte kallt längre :)
Har också hämtat min mobilsladd från Nellie så här kommer bilderna från igår!


Och en bild som jag tog nu , precis utkommen från duschen & osminkad!

Lägg märke till min coola grod tröja ;)

Sova <3

Nu har jag precis bakat kringlor och chokladbollar :D Vaknade för inte så längesen , gud det är underbart att sova! Nu väntar jag på att Besnik och hans lillasyster ska komma så att hon kan leka med min lillebror lite :D Bilder kommer senare , puss!

Hopp i säng!

Nu ska jag krypa ner i sängen , även fast jag tog ledigt imon så ska jag försöka få mycket sömn , skönt! Har tagit bilder idag men min mobilsladd har Nellie så jag får helt enkelt ladda upp dom imorgon istället :D
Godnatt :)
Slänger in en gammal bild...

haha!



Fyfasiken vad ful har var i det haha!

Sexsnack

Äntligen hemma från skolan . Har haft Datakunskap,engelska,matte & idrott . Ska nog börja i den stora matte gruppen gud vad skönt och få sitta med sin klass! Hade också samtal med skolsköterskan så var inte på så mycket av matten :D Efter idrotten vid halv ett skulle vi egentligen slutat men då får vi reda på att vi ska på kärlek och sex föreläsning (?) Som tur var hann vi med bussen redan kvart över två :) Nu ska jag äta lite , har ingen mobilsladd den är hos nellie så kan inte lägga in några nya bilder idag :(
Puss

Hemma

Nyss hemkommen från Besnik , träffade Felipe & Nicole på vägen och pratade lite :) Sen mötte jag upp Nellie som skulle hämta sitt smink hos mej , Tog även en väldigt dålig outfit bild bättre än inget ;)



Jeans: Jc
Kofta med paljetter på sidorna (syns ej): Gina
Linne: Gina

Hos Besnik

Sitter hos Besnik nu , har ätit spagetti & köttfärssås mummma! Ska traska hemåt snart , brr vad kallt ;(
Hittade föresten en gammal bild på min höhö 8)

ÅHHH!

Nyss hemkommen från skolan och min mobil är sönder!!! Min mobil är verkligen min viktigaste ägodel , hur ska jag klara detta ? Måste fixa ny senast imorgon ... får ta brorsans så länge :D Ska duscha nu sen iväg en sväng till besnik , inga bilder idag heller med andra ord :( mobilen är ju sönder... Puss

Godnatt :)

Det blev ingen joggingtur istället blev det en lång promenad :D Duktigt för att vara jag höhöhö 8) Förbi på gården en liten snabbis och sen upp till pappa för att hämta lite saker. Nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg till skolan imon. puss

Tovy Tipsar



Måste tipsa om dem här jeansen , Kommer från JC och är otroligt sköna & snygga ! Även ett bra pris kostar endast 399 kr . Rekomenderar starkt :)

Plugg & jogga

Kom  nyss hem efter en snabb runda på stan och efter ett sjukhus besök hos besnik med nellie :) Nu har jag precis gjort klart min läxa i varmkök där jag skulle skriva en påsk meny inklusive recept...jobbigt! Nu inväntar jag Nellie för en joggingtur :D Ush hinner inte med några bilder idag heller ;( Men slänger in en äldre bild på Mig och min lillebror som togs på Huseby julmarknad ett tag innan all snö kom :)


Vad säger ni om Tiger Woods hus i Hawaii? Lyckos Elin!












...

Kom precis hem efter att ha varit uppe hos pappa och hämtat lite saker och ätit god mat (klyft potatis,kött & tzatsiki). Måste säga grattis till dawedoo som vann en dator på kenzas blogg :D Såg nyss att min kok rock jag ska laga mat i imon är smutsig som bara den :O dåligt planerat Tove! Förlåt för dålig uppdatering , har varken haft tid eller lust till att blogga idag , har heller inga nya bilder ;( det får fixas imon:)

Men här får ni en bild som togs för någon vecka sen :D

...

Äntligen uppe ur sängen och har hunnit med en snabb dusch . Inatt sov besnik här vi kollade på melodifestivalen , vann rätt låt? hmm... svår bedömning tycker jag 8). Nu väntar jag tills mamma kommer hem så vi kan träna ett hårt pass wiho det behöver jag ;)

Fick tag på lite bilder från festen nu :)




Partytime!

Här kommer två bilder från igår :) Hann bara knäppa en bild på festen på mig och besnik det går inte ta med min mobilkamera i mörkret ;)

Jag & min älskling♥


Innan partajet, hade dock inte fixar håret!

Godmiddag!

Förlåt för jävligt dålig uppdatering , men igår var det fest för nellie hos steffi. skit trevligt :) Och idag mår man som man förtjänar . mer kommer senare . puss

Ny duschad!

Åh så skönt det är att vara ny duschad! Tummen upp för nyrakade ben!
Nu är jag redo!
Så pepppppppp!

GODMORGON!

Nu är jag Nellie & David uppstigna. ska fixa mej sen ta bussen till skolan . Inte så pepp på det men är däremot pepp på annat WIHII :) Puss

Miss

Gud vad jag saknar Grekland! Ska troligtvis tillbaka ditt i år med Frida :)♥



Home

Äntligen hemma efter bebis mys, godis köp & Träning.




Redo för träning ;)


Nu ska jag mysa med Nellie & David . skriver kanske ett inlägg lite senare:)
Kisses

Träning

Nu sticker jag och tränar :) Fy vad jag är duktig!

Bebisarärdetbästajagvet!

Sitter hemma hos mamma just nu , hennes kompis är här med sin ett åriga son & sen fem veckors gammla son. Dom är så gulliga & goa! Så nu ska jag smita iväg och mysa lite till med dom innan dom ska hem . Uppdaterar senare efter jag har tränat :) Puss

Slänger in en bild på mej & världens bäst som jag saknar så mycket! ♥

Fin tårta och godnatt


Sån här tårta vill jag ha innan jag ska föda barn!


Nu säger jag godnatt sängen väntar :)

tiondemarstvåtusentio

Som sagt har jag varit med nellie hela dagen. vi har:
Druckit te :)




Och fjantat oss :)





puss

Hihi haha hoho

Sitter just nu hos Nellan , hon är extra duktig idag hon har till och med städat jag är chokad:O! haha.
sen har vi ätit (såklart) druckit tee och lyssnat på lasse (fyfan vad jag hatar det) !
pussssssss

Detta var den enda bilden jag hittade på nellies dator där jag var med . En bild från midsommar förra året :)


Godnatt allihop!

Nu kryper jag ner i min varma och goa säng :)
Hade tänkt sova lika gott som denna lille kissemisse :D

Horn?

I den 101-åriga kinensiska kvinnas panna växer... ett horn. Dem trodde först det va ett födelse märke med sedan började det växa utåt, nu är "hornet" 6 cm långt. även ett till är påväg ut från höger sida. detta tycker jag låter väldigt scary?


Tampong lampa ? hmm...


fin ful snygg äcklig häftig ?

Outfit

Stannade till hos mamma på hemvägen & åt lasagne med Nellan efter att ha varit hos Besnik & kollat på film :)

Här kommer dagens outfit!


Leggings med runda nitar: Lindex (barnavdelningen)
Tröja: Gina
kofta(jacka):Gina

Godmorgon!

Godmorgon allihop!
Nu cyklar jag ner till nellie för att sedan röka vatten pipa och njuta av solen , mer kommer senare :) puss

<3


♥♥♥

gonatt

Nu är klockan mycket men what ever är ändå ledig imon :D men känner hur ögonlocken vill ner och hur min kropp vill lägga sig i sängen... ska ändå ställa klockan på elva imon så jag inte sover bort hela dagen , sen vidare ner till Nellie och cykla en sväng & hälsa på the old school.:)

Min pojkvän börjar få riktigt långt hår nu , gulligt 8)



Pojkväl goes flickvän ?

Tips

Måste bara tipsa om denna boken! När man väl kommer in i den är man fast... garanterat!

usel bild , men boken heter iallafall "kärlek och stålull" handlar om hmm var det tre eller två? barn som växer upp med en utvecklingstörd mamma. ush hemsk är den!

Äntligen hemma

Äntligen hemma efter en lång & jobbig dag i skolan och efter en eftermiddag/kväll med vänner & pojkvän :)


Slänger även in en bild på mig & min lillebror :)

förlåt

Förlåt för kass uppdatering idag. ikväll kommer massor med inlägg :)


Godnatt

Oppppps! tiden går snabbt , Godnatt ♥!

Dagens outfit



Inte så värst snygg bild men men .

Tröja:Gina
Lack tights:Gina
sjal:HM

I like it!


Träkoja

Vad säger ni om denna träkojan ? :)
helt okej enligt mig haha!





sjundemars

Fyfan! vilket träningspass! helt slut är jag, min kondition är inte på topp så där är nog anledningen till varför jag tyckte det var så in i helvetes jobbigt haha! Efter det åkte jag till min kille där även min lillebror var under tiden jag tränade, han fick åka med mamma hem & jag stannade kvar och åt :) Sen kom Nellie & David en sväng :)


Här kommer bilden på mig & matilda som jag lovade...



Ni får även en bild på mej & min kille :)

En härlig bild från i sommras på öland! :)


Goooomorgon

Vaknade för någon timme sen , matilda har åkt hem & jag känner mig super pepp på träningen som ska bli av senare :D Ikväll kommer bilder & förhoppningsvis en finare design :)


trötttt

Fy , sitter i sängen med Tildis. ska nog lägga mig snart, är skit trött. Imon ska jag vara duktig & träna (y)


Tilda på bild :) Hade ingen bild på oss tsm , det kommer upp
en bild på oss tsm imon istället :D

25 poplåtar i en låt, bra gjort! :)


Barnvakt

lillebror<3

Igår passade jag & Besnik min lillebror hela kvällen, vi åt kollade på filmer & bara hade det mysigt. Idag har vi njutit av solen & bara tagit det lugnt :)




Ny

Ny har även jag skaffat blogg :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0